Kolačići (eng. Cookies)


Kolačići su male tekstualne datoteke koje većina web stranica pohranjuje na uređajima koji se koriste za pristup Internetu (računalo, tablet ili mobitel). Kolačići spremaju vaše postavke za određenu web stranicu (primjerice, odabir jezika, login podaci i sl.) te ih pri ponovnom posjetu stranice iznova učitavaju. Na taj su način informacije sadržane na web stranici prilagođene vašim potrebama i uobičajenim načinima korištenja. Pohrana kolačića je u potpunosti pod vašom kontrolom, budući da kroz postavke u svom pregledniku možete ograničiti pohranu kolačića ili ih onemogućiti. Ako odlučite onemogućiti kolačiće, imajte na umu da neki aspekti web stranice možda neće funkcionirati prema očekivanjima.

Naša web stranica koristi sljedeće kategorije kolačića:


Obvezne

Neophodni su za tehničku funkcionalnost web stranice ili pružanju usluge koju ste zatražili. Ovi kolačići ne pohranjuju informacije koje bi vas mogle identificirati. Korištenjem ove Internet stranice automatski dajete privolu na uporabu neophodnih kolačića bez kojih web stranica ne može funkcionirati.


Statističke

Koriste se za prikupljanje podataka o korištenju web stranice (demografski podaci, interesi korisnika i sl.) u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva. Ovi su podaci također anonimni. Kolačići koji se koriste: Google Analytics

Upute za upravljanje kolačićima za najčešće korištene web preglednike možete pronaći na sljedećim stranicama:Neki preglednici omogućuju surfanje u "anonimnom" načinu rada, ograničavajući količinu podataka postavljenih na vašem računalu i automatsko brisanje trajnih kolačića postavljenih na vaš uređaj kada završite sesiju pregledavanja. Možete i izbrisati kolačiće koji su prethodno bili postavljeni u vaš preglednik tako da odaberete opciju za brisanje povijesti pregledavanja i pritom uključite i opciju brisanja kolačića. Detaljnije informacije o kolačićima i podešavanje postavki preglednika možete pronaći na stranici  www.allaboutcookies.org.


Politika privatnosti

Insula Aurea poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja te osobne podatke traži u svrhu kontaktiranja i konačne potvrde rezervacije. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Ako niste suglasni s našim pravilima, molimo da ne koristite ove stranice.