Villa NO.1

Villa NO.1 ima 120m2, sastoji se od tri spavaće sobe, tri kupaonice, velikog dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom te toaletom . Vila je klimatizirana i ima besplatni WI-FI, a sveukupno može primiti osam osoba (6+2). Ispred vile je osiguran parking za dva automobila. U prizemlju vile nalazi se dnevni boravak, potpuno opremljena kuhinja (perilica za suđe, hladnjak s dubokim zamrzavanjem, toster, kuhalo za vodu, aparat za kavu..) blagovaonica i toalet.


U dnevnom boravku nalazi se prostrani kauč na razvlačenje za dvije osobe. Na prvom katu nalaze se tri spavaće sobe s bračnim krevetima i svaka soba ima svoju kupaonicu. S terase na gornjem katu pruža se prekrasan pogled na more i otok Cres. U dvorištu vile nalazi se bazen s ležaljkama, sjedeća garnitura te plinski roštilj.

Villa NO.2

Villa NO 2. ima 120m2, sastoji se od tri spavaće sobe, tri kupaonice, velikog dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom te toaletom . Vila je klimatizirana i ima besplatni WI-FI, a sveukupno može primiti osam osoba (6+2). Ispred vile je osiguran parking za dva automobila.

U prizemlju vile nalazi se dnevni boravak, potpuno opremljena kuhinja (perilica za suđe, hladnjak s dubokim zamrzavanjem, toster, kuhalo za vodu, aparat za kavu..) blagovaonica i toalet. U dnevnom boravku nalazi se prostrani kauč na razvlačenje za dvije osobe. Na prvom katu nalaze se tri spavaće sobe s bračnim krevetima i svaka soba ima svoju kupaonicu. S terase na gornjem katu pruža se prekrasan pogled na more i otok Cres.

U dvorištu vile nalazi se bazen s ležaljkama, sjedeća garnitura te plinski roštilj.